Погуляйко розповів, коли в Луцьку та Ковелі відновлять світло та водопостачання

Погуляйко розповів, коли в Луцьку та Ковелі відновлять світло та водопостачання

Унаслідок ракетних ударів 22 жовтня по об’єктах енергетики в Луцьку та Ковелі без електропостачання лишилися 102 тисячі абонентів по усій області. У Ковельському районі роботи з відновлення триватимуть до кінця доби і упродовж завтрашнього дня. У Луцькому районі роботи триватимуть до кінця доби та упродовж ночі. 

Про це повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко. 

За його словами, ремонтні бригади «Волиньобленерго» відразу приступили до робіт на місцях ураження. Використовуються генератори та альтернативні джерела живлення. Відновлювальні роботи наразі тривають.

Окремі райони та громади, де мали місце "прильоти", тимчасово залишаються без електроенергії та водопостачання. Як повідомляють очільники громад, комунальні служби проводять ремонтні роботи, а також працюють над адресним постачанням води мешканцям. 

Наразі без світла та води лишається частина громад у Ковельському районі. Роботи з відновлення триватимуть до кінця доби і упродовж завтрашнього дня. У Луцькому районі роботи триватимуть до кінця доби та упродовж ночі. 

«Прошу усіх поставитись з розумінням. Ситуація складна, однак контрольована. При можливості поповніть свої запаси води, свічок, тримайте зарядженими телефони і повербанки. Не забувайте економити електроенергію, особливо у вечірні та вранішні години», – звернувся до волинян Погуляйко.

Нагадаємо, вранці 22 жовтня на Волині пролунали вибухи. У Луцьку росіяни влучили в об‘єкт енергетики.Через це в частині міста зникли світло і вода. Ударна хвиля пошкодила приватний будинок, постраждала людина. Відомо також про вибухи в Ковелі.

Читайте також: У Луцьку від ракети постраждав житловий будинок. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянина, який травмувався під час ракетного обстрілу, шпиталізували
Наступна новина Українська армія уразила три пункти управління росіян, – Генштаб
Останні новини
Схожі новини