Погуляйко закликає волинян ощадливо використовувати електроенергію

Погуляйко закликає волинян ощадливо використовувати електроенергію

Голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко провів засідання ради оборони області. Спільно з енергетиками та очільниками РВА обговорили енергетичну ситуацію на Волині.

Про це Юрій Погуляйко повідомляє у телеграм-каналі.

Для забезпечення стабільного електропостачання населенню волинян просять самостійно зменшити використання електроприладів впродовж дня.

Міських голів, очільників громад закликають опрацювати питання обмеження вуличного освітлення, електротранспорту, зовнішнього освітлення фасадів тощо. Також обмеження стосуються і представників бізнесу. Їх просять зменшити використання електроенергії в ресторанах, кафе, ТРЦ та ін.

«Також рекомендуємо керівникам промислових підприємств передбачити можливість нічних змін роботи», – повідомив Погуляйко.

Зверніть увагу! Якщо цих обмежень буде недостатньо – «Волиньобленерго» буде вводити примусове відключення електроенергії.

«Ворог цілеспрямовано атакує українську енергосистему. Закликаю усіх об'єднатись та спільно допомогти «Укренерго» відновити роботу мереж. Це вимушений крок, щоб система працювала збалансовано. Сьогодні багато що залежить від кожного з нас», – закликав голова ОВА.

Нагадаємо, з 10 жовтня росіяни цілеспрямовано обстрілюють енергетичні об’єкти в Україні. У звязку з цим українців закликають 20 та 21 жовтня звести до мінімуму використання електроенргії з 7 до 22 години.

Читайте також: Лучан закликали підготуватися до можливих перебоїв з електро- та водопостачання


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні загинув Герой з Рожищенської громади Микола Мельник
Наступна новина За Україну загинув Андрій Кушнерук із Нововолинська
Останні новини
Схожі новини