Показали відео із волинянином, який потрапив у полон терористів

Показали відео із волинянином, який потрапив у полон терористів

У мережі з’явився відеоролик, у якому волинянин Яків Веремейчик каже, що нібито він переконався, що українські військові стріляють по житлових будинках, школах, лікпрнях на Донбасі і просить вибачення за їхні дії у місцевих мешканців.

Відео опублікувала так звана «Народная милиция ЛНР».

Нагадаємо, двоє волинських військових 14-ї бригади Яків Веремейчик та Юрій Євтушок потрапили у полон до бойовиків.

На відео чоловік розповідає, що він знаходиться в Первомайську.

«Ми сюди приїхали в село Катеринівка, там перебували місяць часу, і я попав у полон у місто Луганськ, після чого мене завезли на екскурсію побачити, що робиться в Первомайську, в якому стані знаходиться Первомайськ і як його бомблять наші позиції», – зазначив військовий.

«Я побачив, яка побомблена школа нашими військами, я побачив жтитлові будинки і я побачив, що це було зроблено дійсно з наших позицій. Мені дуже шкода, що це зробили наші військові», – каже він.

Також він просить пробачення у місцевих мешканців за те, що нібито українські військові стріляють по школах, житлових будинках, лікарнях.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині оголосили найвищий клас пожежної небезпеки
Наступна новина Ляшко одружується: чи поїдуть волиняни на весілля. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини