Показали, який має вигляд колишній танковий полк у Володимирі. Територію хочуть віддати

Показали, який має вигляд колишній танковий полк у Володимирі. Територію хочуть віддати

Велика територія колишнього танкового полку, що у Володимирі-Волинському, стоїть пусткою і занепадає десятками років. На місці будівель тут – руїни.

Земля належить Міністерству оборони, яке в попередні роки так і не пішло на поступки і не передало землю Володимиру. Тепер на переговори у Міністерство до Києва поїхав Ігор Пальонка. Зустріч відбулася 30-го березня, пише БУГ.

Як розповідають на офіційній фейсбук-сторнці Ігоря Пальонки, відбулася зустріч з заступником Міністра оборони Ігорем Халімоном. Допоміг її організувати народний депутат Ігор Гузь.

“Однією з тем для обговорення була можливість передачі частини земельної ділянки, на якій розташовувався танковий полк, для будівництва житла учасникам ООС (АТО) та сім’ям загиблих під час ООС (АТО). Питання актуальне та потребує оперативного вирішення, адже наразі будівельні компанії заявляють про готовність будувати багатоквартирні будинки на території громади, а наші військовослужбовці, що воюють в зоні проведення ООС, та їхні сім’ї заслуговують жити в комфортних умовах вже зараз.

Заступник Міністра готовий сприяти якомога швидшому вирішенню цього питання, адже, за його словами, одне з ключових завдань команди Президента – «завершити» квартирні черги для військових до кінця каденції”, – йдеться в дописі.

Дрон БУГа побачив, як виглядає занедбана територія у Володимирі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Нововолинську вимикатимуть опалення, бо надворі потепліло
Наступна новина Набряк мозку, судоми, переохолодження: у Ковелі лікарі врятували 1,5-річного хлопчика
Останні новини
Схожі новини