Показали, як виготовляють високоякісні радіатори Kermi на заводі у Німеччині

Показали, як виготовляють високоякісні радіатори Kermi на заводі у Німеччині

З потеплінням на Волині стартував ремонтно-будівельний сезон. А відповідно – люди вже почали готуватись до зимового періоду і задумуватись про встановлення нових економних опалювальних приладів. Перший дослідив, що в Україні чи не найбільшим попитом на ринку нині користуються радіатори Kermi.

Історія виробництва продукції Kermi розпочалась ще у 1960 році. А вже з 90-х років радіатори цієї торгової марки імпортуються і користуються попитом на українському ринку опалювальних приладів. Експерти кажуть, що радіатори Kermi – це надійність, перевірена часом.

Регіональний менеджер з розвитку компанії «Kermi GmbH» Станіслав Опалінський зробив екскурс у світ радіаторів і показав, як їх виробляють на заводі у Німеччині.

«Kermi – це брендова лінія опалювального обладнання, яку випускає всесвітньо відома компанія Kermi GmbH. Виробництво радіаторів розташувалось у Німеччині, в місті Платтлінг, що у Нижній Баварії. Компанія Kermi GmbH створила нову, сучасну, масштабну лінію виробництва радіаторів.

На мою думку, це - мабуть найпотужніший виробник опалювальних приладів у Європі, який виготовляє не лише сталеві панельні радіатори, а також підлогові та компактні конвектори, теплові стінки різної конфігурації, трубчасті радіатори, рушникосушки, дизайн-радіатори та комплексні системи теплих підлог з інтеграцією в Smart Home. Усі ці прилади виконані та сертифіковані за європейськими стандартами. З власного досвіду скажу, що Kermi - це мабуть одні з кращих радіаторів у світі», - розповідає регіональний менеджер з розвитку компанії «Kermi GmbH» Станіслав Опалінський.

За словами експерта, масштаби виробництва – просто вражають. Одна лише лінія підготовки до фарбування, де радіатори після збирання і зварювання, миються та знежирюються, – близько 150 метрів.

«Лінія фарбування автоматизована, що виключає людський фактор. Сама фарба у нас не вигорає і не жовтіє впродовж довгого часу. Вона екологічно чиста, тому при нагріванні приладу не виділяє неприємних запахів і токсинів.

Фарба надходить від європейського виробника з сертифікатом якості, але на заводі її перевіряють повторно, аби вона не шкодила здоров’ю. Це своєрідні тонкощі німецького виробництва, де дуже педантично ставляться до всього.

Читайте також: Kermi, як і BMW, – якість настільки висока, що можна зрівняти з елітним автомобілем

Таким чином, на виробництві забезпечується максимальний рівень якості зварювання і фарбування. Зрештою – радіатори Kermi проходять перевірку на кожному етапі виробництва, починаючи від постачання листового металу, який теж європейського виробництва, до штампування деталей та якості зварювання. Кожен прилад підключається і перевіряється на герметичність», - зауважує Станіслав Опалінський.

Читайте також: БК «Інвестор» працює з найкращим виробником опалювальних приладів - «Kermi»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковельське водосховище випустили 730 кілограмів риби. ВІДЕО
Наступна новина Які професії в Україні - найоплачуваніші?
Останні новини
Схожі новини