Показали, як воїни Князівської бригади відзначають Великдень на фронті. ФОТО

Показали, як воїни Князівської бригади відзначають Великдень на фронті. ФОТО

Укотре воїни 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого відзначають Великдень на фронті.

І знову далеко від своїх рідних, від своїх домівок і храмів. Але з тими, з ким щоденно силою і зброєю виборюємо право на життя, на свободу, на державність, власну українську ідентичність і Перемогу – йдеться на сторінці Князівської бригади у фейсбуці. 

Попри бої і випробування Князівські воїни доклали неймовірних зусиль, аби фронтовий Великдень був урочистим. Місце великоднього освячення, пасхальні кошики, створені і складені на передовій, вражали традиційністю і вишуканістю.

Капелан бригади, отець Ігор, як і годиться, вдосвіта, після урочистого богослужіння, освятив пасхальні страви.

Командир 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого полковник Олександр Охріменко привітав усіх із Великоднем, побажав, аби свято світлого Христового Воскресіння наступного року кожен відзначав зі своїми родинами у мирній Україні, яка здолала зло.

«Як Ісус Христос своїм воскресінням подолав смерть, так Україна своєю силою і вірою подолає ворога. Христос Воскрес! Воскресне Україна!», – йдеться в дописі бригади у фейсбуці.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Великдень з присмаком гіркоти: як в головному соборі Луцька освячували паски. ФОТО
Наступна новина «Символ єдності родини»: як волиняни традиційно готуються до Великодня
Останні новини
Схожі новини