Показали, який ізсередини ковідний шпиталь у Луцькому пологовому

Показали, який ізсередини ковідний шпиталь у Луцькому пологовому

У Луцьку розпочав роботу тимчасовий інфекційний стаціонар для надання медичної допомоги хворим на COVID-19 на базі Луцького пологового будинку.

Про це інформують у Луцькій міській раді.

Нагадаємо, в ОДА повідомили, що госпіталь мав запрацювати 26 листопада.

Зауважують, що на першому поверсі корпусу продовжується надання медичної допомоги вагітним та породіллям хворим на COVID-19.

Наразі в експлуатацію ввели 60 перших ліжок з кисневою підтримкою. Загалом для хворих планується забезпечити 214 місць.

У міській раді запевняють, що тимчасовий інфекційний стаціонар забезпечений у достатній кількості пульсоксиметрами, тут встановлено пересувний рентгенапарат, два переносні апарати УЗД, ведеться встановлення спірального комп’ютерного томографа, закупівля лабораторного обладнання.

Читати також: Для лікарень у Луцьку придбали три комп'ютерні томографи

Продовжуються роботи зі встановлення додаткових кисневих точок. Для цього збільшили пропускну здатність магістральних киснепроводів, встановили додаткові сучасні кисневі пункти на четвертому та другому поверхах, ведуться перемови щодо встановлення резервуару рідкого кисню більшого об’єму.

Закупили та встановили 50 кисневих концентраторів потужністю 10 літрів на хвилину з можливістю використання двома пацієнтами одночасно.

Станом на сьогодні завершуються роботи зі встановлення кисневих точок на третьому поверсі, загалом буде встановлено 110 кисневих пунктів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку біля «Променя» уже встановлюють новорічну ялинку
Наступна новина Запустили багатофункціональну онлайн-платформу 104.ua. Які її переваги?
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні