Поки син воює: 68-річна волинянка здала на водійське посвідчення

Поки син воює: 68-річна волинянка здала на водійське посвідчення

Життя у військовий час змусило жительку Любешова Тетяну Підвисоцьку у 68 отримати водійське посвідчення. Її син уже третій рік захищає Україну від російських окупантів, а донька проживає за кордоном.

Історію жінки розказала газета «Нове життя».

Свого часу син Тетяни Олексіївни придбав автомобіль. Однак, відколи поповнив ряди Збройних Сил України, транспорт удома стояв без діла.

«Я лишилася сама, а інколи буває, що є потреба поїхати кудись у справах. Тим більше ж автомобіль стоїть удома, а їздити на ньому немає кому. Тож якось вирішила записатися в автошколу, аби все-таки навчатися їздити й отримати права. Найбільше до цього мене спонукали мої діти, котрі усе вмовляли, щоб я відважилася на такий крок», – розповідає Тетяна Олексіївна.

За життя цій жінці ніколи не доводилося кермувати автомобілем. Тому жодних умінь вона не мала, коли вперше переступила поріг автошколи. Було це торік у жовтні. Поборовши всі вагання та певні незручності щодо свого віку, адже, як зауважує Тетяна Підвисоцька, у її групі були всі молоді студенти та студентки, вона рішуче йшла до своєї мети. Старанно ходила на теоретичні заняття, їздила у Ковель складати іспит. Пригадує, що коли вперше мала їхати туди, то вдома вночі на неї чекав дуже приємний та неочікуваний сюрприз.

«Приїхав із великим букетом троянд мій син із війни. Це такі були емоції, що й словами не передати. Відповідно, вже на екзамен я їхала розгублена, адже постійно думала про свого сина й раділа, що змогла його обійняти», – не приховуючи материнських емоцій, розповідає волинянка.

Теорію Тетяна Олексіївна успішно здала з третього разу. Практичні заняття для неї на початках, зізнається, були нелегкими. Адже до навчання вона не мала ніякого досвіду, як узагалі водити авто. Але дуже сильно завдячує своєму інструкторові, котрий зумів навчити жінку кермувати транспортом.

«Я поставила собі мету й упевнено ішла до неї. Багато їздила з інструктором, щоб опанувати цю науку. І мені вдалося», – каже Тетяна Підвисоцька.

Тож у квітні цього року вона отримала своє водійське посвідчення і тепер їздить нашим містечком автомобілем на роботу чи ж по інших справах.

До слова, працює жінка на ринку, де має власну торгову точку. Підприємницькою діяльністю займається вона багато років, колись торгувала дитячим одягам, зараз – прикрасами, біжутерією, стрічками.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Підсумки «Рамштайну». Що пообіцяли Україні?
Наступна новина Іран передав Росії балістичні ракети
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні