Покровський: «Відмова від McDonalds - це диктатура меншості»

Покровський: «Відмова від McDonalds - це диктатура меншості»

Депутат і бізнесмен Андрій Покровський, який лобіював відкриття ресторану McDonalds в Луцьку, заявив, що відмова депутатів міськради підтримати дане рішення - є диктатурою меншості.

Про це він заявив під час свого інтерв'ю «Волинь 24».

«Я особисто не харчуюсь в McDonalds і знаю багато тих, хто є противником цієї їжі. Але я вважаю, що мешканці міста повинні самостійно обирати – бути чи не бути McDonalds у Луцьку.

Меншість ні в якому разі не повинна диктувати умови більшості. Не можна позбавляти людей вибору. Якби світова компанія, флагман економіки зайшла б у Луцьк і давала можливість нашим громадянам користуватись її послугами, я вважаю, що нічого поганого в цьому не було. Це лише розвиток», - зазначив Покровський.

На питання журналіста про те, кого депутат вважає меншістю - політик відповів: «Багато людей в наш час блокують будь-які демократичні рухи.

Я не кажу про конкретний випадок у Луцьку. На жаль, у нашій державі часто багато хто думає, що його особиста думка важить більше, ніж думки і бажання інших. Я вважаю це неприйнятним. Всі питання повинні вирішуватись шляхом обговорень та голосувань.

Якщо компанія погоджується зайти в місто, потрібно створити максимально сприятливі умови для цього. Якщо ми цього не робимо, ми позбавляємо лучан права вибору.

А якщо ми не приєднуватимемо навколишніх громад, якщо ми не пускатимемо МакДональдс у місто, якщо ми не купуватимемо в школи мультиборди і не розвиватимемо освіту, то Луцьк просто перетвориться на районний центр.

Ми програємо при адміністративній реформі і лишимось ні з чим».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Патрульні допомогли чоловікові літнього віку, не давши йому замерзнути. ФОТО
Наступна новина Порошенко розповів про олігархів та “Роттердам+”
Останні новини
Схожі новини