Полеглому воїну з Волині просять присвоїти звання Героя України

Полеглому воїну з Волині просять присвоїти звання Героя України

Загиблому військовослужбовцю ЗСУ, старшому сержанту Козловському Віталію Анатолійовичу просять присвоїти звання Героя України.

Відповідну петицію на сайті президента зареєстрував Вадим Садчиков.

Народився Віталій в смт. Заболоття, Ковельського р-ну, Волинської обл., де й пройшли його юнацькі роки. Після закінчення школи здобув професію електрика-водія, пізніше був призваний на строкову військову службу.

З перших днів повномасштабного вторгнення добровольцем вступив до лав ЗСУ і з 02.03.2022 року був зарахований як старший сержант до 2-го взводу 4-ої роти 2-го батальйону 14-ої ОМБр ім. Князя Романа Великого (в/ч А1008). 

Воював у гарячих точках Київщини, Харківщини, Миколаївщини, Запоріжжя. Останні місяці боронив рубежі Купʼянського напрямку. Неодноразово рятував життя побратимам і ніколи не залишав у біді. Мав декілька контузій, але після одужання знову рвався у бій. Віталій із честю та гідністю виконав свій обовʼязок громадянина України і віддав своє життя за незалежність та до останнього подиху був вірним своєму народові та Батьківщині.

Загинув 02.11.2023 року у боях під Купʼянськом, Харківської обл., (село Першотравневе) під час виконання бойового завдання, вступивши у ближній бій з противником після мінометного обстрілу.

Був справжнім патріотом своєї країни, хорошим сином, люблячим чоловіком, турботливим батьком і просто хорошою людиною.

«Наодинці з нестерпним почуттям болю залишилась мама, дружина та двоє дітей.
Козловський Віталій Анатолійович - Герой України. Памʼять про його героїчні вчинки, доброту і відданість буде жити в серці кожного доти, доки живе Україна!

Пане Президенте, враховуючи вищевикладене просимо Вас вшанувати Козловського Віталія Анатолійовича присвоєнням звання Герой України (посмертно), – зазначив автор петиції.

Підписати петицію можна за посиланням.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З Луцька на передову воїнам передали ще одне авто. ФОТО
Наступна новина Насувається циклон: на Волині погіршиться погода
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні