Мер Луцька зустрівся з матерями Захисників Маріуполя, які досі – в полоні росіян

Мер Луцька зустрівся з матерями Захисників Маріуполя, які досі – в полоні росіян

Сьогодні 14 листопада Луцький міський голова Ігор Поліщук зустрівся з матерями полонених Героїв-захисників Маріуполя з 36 бригади Наталією Ніколаєвою (мама Дмитра Селютіна) та Тетяною Россіною (мама Олександра Россіна).

Про зустріч мер розповів у фейсбуці. 

Він повідомив, що міська рада проведе потужну інформаційну кампанію з підтримки полонених Дмитра Селютіна та Олександра Россіна.

«Як міський голова докладу усіх зусиль для звільнення хлопців з полону. Розпочинаємо роботу центру підтримки для членів родин та сімей військовополонених та військовослужбовців, що вважаються пропавшими безвісти. Центр буде діяти при департаменті соцполітики міської ради на постійній основі, де родичі та члени сімей зможуть отримати необхідні консультації та психологічну підтримку від кваліфікованого психолога. Більше детальної інформації про центр підтримки опублікуємо згодом», – написав Поліщук. 

Читайте також: «Бачу в обличчях військових свого Сашка»: лучанка восьмий місяць чекає з полону сина


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Директорку Шацького нацпарку відсторонили від роботи
Наступна новина На Херсонщині загинув Захисник з Волині
Останні новини
Схожі новини