Поліцейські Луцька оперативно встановили особу квартирного злодія

Поліцейські Луцька оперативно встановили особу квартирного злодія

Зловмисник викрав із помешкання 58-річної жительки обласного центру Волині різноманітну побутову техніку на майже 28 тис. грн. Співробітники Луцького відділу поліції менше ніж за добу встановили особу крадія та  оголосили йому про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України. 

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Як з’ясувала поліція, в період з 14 по 16 квітня із квартири 58-річної жительки Луцька злодій, шляхом вільного доступу, викрав два телевізори, музичний центр та мікрохвильову піч, усього на суму 27 тис. 900 грн.

Менш ніж за добу поліцейські Луцького відділу поліції встановили особу зловмисника.

Ним виявився  29-річний лучанин. Слідчі оголосили йому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі на строк до трьох років.

Також під час досудового розслідування поліцейські встановили причетність підозрюваного до скоєння ще однієї крадіжки. Досудове розслідування триває.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 18 квітня: долар без змін, євро впав у ціні
Наступна новина У водія рейсового автобуса волинські митники вилучили техніки на майже 400 тисяч гривень. ФОТО
Останні новини
Схожі новини