Поліцейські у Луцьку викрили та затримали наркоторговця

Поліцейські у Луцьку викрили та затримали наркоторговця

Учора співробітники управління протидії наркозлочинності затримали 41-річного лучанина за бут наркотиків. 

У рамках розслідування криміального провадження, розпочатого за ст. 307 Кримінального кодексу України, співробітники управління протидії наркозлочинності волинської поліції задокуметували два факти протиправних дій 41-річного лучанина, пов’язаних зі збутом наркотиків.

Зловмисника затримали на місці злочину під час продажу 1 г амфетаміну. До слова, він раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Правопорушника затримали у порядку ст. 208 КПК України.

«Йому оголосили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 та ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Петро Шпига, начальник ГУНП у Волинській області.

Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майдна. Досудові розслідування тривають.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Петра Верзуна, якого судять за привласнення майже 9 млн, залишили під вартою. ВІДЕО
Наступна новина Луцька міська рада стала менш публічною
Останні новини
Схожі новини