Поліцейські-добровольці з Волині відбули в бригаду НПУ «Лють». ФОТО

Поліцейські-добровольці з Волині відбули в бригаду НПУ «Лють». ФОТО

Чергова група поліцейських-добровольців з Волині відбула в бригаду НПУ «Лють»

Про це на офіційній сторінці повідомив начальник ГУНП Юрій Крошко.

За його словами, серед поліцейських-добровольців є оперативники, поліцейські офіцери громад, слідчі, дільничні, поліцейські секторів реагування патрульної поліції та інші співробітники територіальних підрозділів. Усі вони віднині нестимуть службу в об’єднаній штурмовій бригаді Національної поліції України «Лють».

«Це вже не перша така група наших колег, але й не остання. Адже маємо багато вольових та вмотивованих поліцейських, готових до виконання завдань зі звільнення окупованих територій нашої держави. Як в цій групі, так і в попередніх, присутні представники і молодшого складу поліції, і офіцери середнього складу, в тому числі, керівники з районних підрозділів», - наголосив Юрій Олександрович.

 Він побажав колегам сили та витримки, стійкості і терпіння, обов’язково повернутись неушкодженими і знову стати до лав ГУНП. «Кожного з них чекатимемо вдома і підтримуватимемо протягом всієї служби в штурмовій бригаді», - сказав очільник поліції.

Нагадуємо, що набір до воєнізованого підрозділу НПУ «Лють» триває і серед цивільних громадян: тут теж маємо сотні мотивованих патріотично налаштованих добровольців, в яких єдине бажання – швидше вигнати ворога з України, захистити своїх рідних та близьких, очистити нашу землю від окупантів. 

Уся детальна інформація про бригаду тут. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині через сильний вітер – аварійні вимкнення, – обленерго
Наступна новина На Волині шукають чоловіка, який пропав безвісти після того, як вийшов з лікарні
Останні новини
Схожі новини