Поліція затримала лучанина, який вночі стріляв у людей

Поліція затримала лучанина, який вночі стріляв у людей

Сьогодні вночі, 22 січня, працівники КОРДу затримали 53-річного лучанина, який на вулиці міста стріляв із мисливської рушниці. У дію ввели поліцейську операцію під умовною назвою «Грім». Потерпілих немає, інформують у прес-службі волинської поліції.

Близько 2 години ночі в чергову частину Луцького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Ланова в обласному центрі Волині невідомий у стані алкогольного сп’яніння стріляє із мисливської рушниці.

На місце події відразу прибули керівництво ГУНП в області, слідчо-оперативні групи ГУНП та Луцького відділу поліції, співробітники «КОРДу», вибухотехнічного відділу, патрульні поліцейські. У дію ввели поліцейську операцію під умовною назвою «Грім».

У результаті проведення спеціальної операції співробітники КОРДу затримали правопорушника. Ним виявився 53-річний лучанин. Мисливську рушницю «ТОЗ-63» вилучили. Потерпілих немає. Вогнепальну зброю поліцейські не застосовували.

«Відомості слідчі внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4ст. 296 Кримінального кодексу України. Мова йде про хуліганство. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі», – повідомив начальник ГУНП у Волинській області Петро Шпига.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Громада на мільйон», правда про заробітчанство, Верховна Рада на OLX: ТОП-5 новин за вихідні
Наступна новина «Кругом укропи»: боєць ЗСУ прикинувся бойовиком і дізнався настрій людей на Донбасі. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини