Поліція знайшла водія, який збив 17-річну луцьку школярку і втік

Поліція знайшла водія, який збив 17-річну луцьку школярку і втік

Правоохоронці встановили особу водія, який перебуваючи за кермом автомобіля Opel, збив 17-річну луцьку школярку і зник з місця злочину.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Волині.

Учора поліцейські за допомогою небайдужих громадян знайшли у дворі одного із будинків на вулиці Даньшина у Луцьку автомобіль «Opel» на якому була скоєна дорожньо-транспортна пригода. Поліцейські також встановили, що за кермом транспортного засобу перебував 21-річний житель Луцького району.

За цим фактом триває досудове розслідування розпочате за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, виправних робіт або обмеження волі строком до трьох років.

Нагадаємо, що в понеділок, 8 січня, на проспекті Відродження в Луцьку невстановлений водій, керуючи автомобілем «Opel» темного кольору, здійснив наїзд на ученицю місцевої школи, котра переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Постраждалу госпіталізували у відділення реанімації. Водій з місця пригоди втік.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Усі луцькі пункти прийому вторсировини відтепер на карті
Наступна новина Акція протесту перед пунктом пропуску «Ягодин» закінчилась. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини