Полковник СБУ Костенко: Курська кампанія стала абсолютною несподіванкою для росіян

Полковник СБУ Костенко: Курська кампанія стала абсолютною несподіванкою для росіян

Рейд ЗСУ на Курську область рф став повною несподіванкою для росіян, каже народний депутат, полковник СБУ Роман Костенко.

Про це він заявив в інтерв’ю Українській правді. 

«Їхні воєнкори кричать про те, що вони бачили, яке було накопичення військ. Але ми бачимо наслідки і бачимо багато полонених із російської федерації. Те, що там стояли строковики на кордоні, говорить про те, що наше командування досягло раптовості», – зазначив полковник.

Умови сучасної війни роблять раптовість майже недосяжною через розвиток технічних засобів розвідки, зауважує Костенко. Однак майстерність українського командування дозволила досягти цього ключового фактору.

«На війні – це один із основних факторів, якого майже неможливо досягнути зараз через технічні засоби. Тому ми бачимо майстерність нашого командування в цій операції. Я думаю, що це буде окремо викладатись у військових вишах», – додає нардеп. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У місті на Волині попрощалися з полеглими Героями Петром Каноніком і Олександром Пащуком. ФОТО
Наступна новина На Волині віддали останню шану воїну Олександру Шевчуку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні