Положинський запустив новий проект «Ол.Ів.'Є»

Положинський запустив новий проект «Ол.Ів.'Є»
Олександр Положинський

Лідер гурту «Тартак» Олександр Положинський разом з фронтменом гурту NRavitsa Planet та блогером Іваном Маруничем запустили спільний проект «Ол.Ів.'Є».

Разом вони записують на телефон пісні, які щотижня викладають на сторінці у фейсбуці та на ютубі. Серед них є, як жартівливі, так і ліричні.

«Це поки що несерйозна історія. Є у мене молодший колега Іван Марунич із групи «NRavitsa Planet». Ми з Іваном граємо в ФК «Маестро» - це футбольний клуб артистів, а перед новим роком ми в двох поїхали на концерти до наших військових. І якось після чергових концертів, у гостьовому будиночку священника у Волновасі, ми записали кілька відео з піснями із репертуару Тартака. Людям це сподобалась і вирішили зробити проект, де будемо на телефон записувати нові пісні під гітару», - розповідав Олександр Положинський в інтерв’ю «Українське радіо: Кропивницький».

«Є певна кількість написаних пісень, які покриваються пилом: не дуже пасують ні для «Був’є», ні для Тартака, але їм теж хочеться жити. Такі пісні були і в мене, і в Івана. 11 травня ми просто сіли і 11 пісень записали. Тепер щосуботи будемо викладати по одній», - сказав музикант.

В «Ол.Ів.'Є» є сатиричні пісні, як «Не сподівайтеся позбутися книжок», випущена під час фестивалю «Книжковий арсенал», так і ліричні «Маяки» і «Врятуй мене, сестро».

Назва «Ол.Ів.'Є» - це поєднання перших літер імен Олександр та Іван, а також алюзія на ще один проект Положинського «Був’є».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кандидати від округів Волині. Повний список
Наступна новина «Я як «політичний лікар» зроблю все, щоб країна відродилася», – Вячеслав Рубльов
Останні новини
Схожі новини