Польські фермери послабили блокаду у ПП «Зосин-Устилуг»

Польські фермери послабили блокаду у ПП «Зосин-Устилуг»

З вечора вівторка, 20 лютого, польські протестувальники послабили блокування руху транспорту у пункті пропуску "Зосин-Устилуг".

Як розповіла Суспільному речниця Волинського прикордонного загону Маргарита Вершиніна, нині через Устилуг без перепон знову пропускають усі легкові автомобілі. До цього польські фермери ввели обмеження і з 16:00 20 лютого пропускали лише по 5 авто кожні пів години.

"Орієнтовно о 22:00 польські колеги поінформували нас про відновлення руху легкових авто і автобусів. Черги наразі немає. Щодо вантажівок, то зараз за годину пропускають 1 вантажний автомобіль на виїзд з України і 3 на в’їзд", — зазначила Маргарита Вершиніна.

Як розповів в ефірі "Суспільне. Спротив" речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, станом на ранок 21 лютого на в'їзд в Україну перед шістьма пунктами пропуску загалом очікують орієнтовно 2 500 вантажівок.

На пунктах пропуску "Шегині" та "Ягодин" наразі польські фермери взагалі не пропускають вантажний транспорт, який слідує з України в бік Польщі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ліцеї на Волині відкрили пам'ятну дошку на честь полеглого Героя
Наступна новина На озеленення Луцької громади у 2024 році планують витратити понад 13 млн грн
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні