Полтавського терориста ліквідував снайпер. Що відомо?

Полтавського терориста ліквідував снайпер. Що відомо?

Під час спецоперації полтавського терориста ліквідували.

Про це повідомили на сторінці МВС України у фейсбуці.

Все сталося сьогодні, 1 серпня, вночі біля селища Опішня. Поліцейські не постраждали.

Для затримання правопорушника проводилася спеціальна поліцейська операція. Коли його дії почали загрожувати життю поліцейських, снайпер знешкодив чоловіка.

Що сталось у Полтаві?

23 липня 0 9:00 ранку на вул. Остапа Вишні, біля приміщення адміністративного суду  під час затримання працівниками поліції "угонщика" Романа Скрипника, останній дістав гранату РГД-5, яку погрожував підірвати. 

Ситуація ускладнювалась  тим, що  зловмисник захопив у заручники працівника карного розшуку. 

Після перемовин, зловмисник поміняв на утримуваного працівника карного розшуку начальника УКР ГУНП в Полтавській області полковника поліції Шияна Віталія, з яким поїхав на наданому, відповідно до його вимог,транспортному засобі, у напрямку виїзду з міста. 

Згодом він відпустив заручника-поліцейського і втік до лісу Решетилівського району Полтавської області, де переховувався 7 днів.

Роман Скрипник

Чого він вимагав?

Викрадач вимагав звільнити його від кримінальної відповідальності. Його підозрювали у викраденні автомобіля. Речник обласної поліції Роман Грішин повідомив, що чоловіка раніше судили по майновим злочинам, а також за зберігання наркотичних речовин.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За добу бойовики 4 рази порушили перемир'я
Наступна новина Якщо епідситуація не зміниться, освітні заклади будуть закриті, - Погуляйко
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні