Помер популярний у 80-х співак Кріс Кельмі

Помер популярний у 80-х співак Кріс Кельмі

Відомий російський співак Кріс Кельмі помер у перший день нового року на 64 році життя.

Як повідомив інсайдер «СтарХіту», Кріса не стало після новорічної ночі. «Помер 1 січня, був доставлений в Наро-Фомінський морг», — розповіло джерело, пише УНІАН.

Співробітниця агентства ритуальних послуг виявилася небагатослівною, проте не стала спростовувати інформацію про смерть співака. «Всі питання до його дружини», – відповіла вона.

За даними видання, співак останнім часом жив самітником. Ще в грудні з'явилася інформація, що у нього є проблеми зі здоров'ям.

Хто такий Кріс Кельмі

Кріс Кельмі –  радянський і російський співак і композитор. Творець музичних колективів «Високосное лето» і «Рок-Ателье», а також був учасником групи «Автограф».

 Популярність йому принесли такі хіти, як: «Замыкая круг», «Ночное рандеву».

Більш того, він написав музику до мультфільму «Пес у чоботях». У співака були проблеми з алкоголем. Відомо, що в 2012 році він попадався на водінні в нетверезому вигляді в Москві.

Популярна пісня Кріса Кельмі «Замыкая круг» була створена у 1987 році. У записі її виконаня брали участь Валерій Сюткін, Жанна Агузарова, Андрій Макаревич, Олександр Градський та інші відомі артисти. 

 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянам пропонують за 600 доларів подивитися, як вручають Томос
Наступна новина Холодний душ, крісло «тортур» і зйомки на відео. Історія луцьких витверезників. ЗГАДАТИ ВСЕ
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні