Помер відомий хореограф Григорій Чапкіс

Помер відомий хореограф Григорій Чапкіс

Відомий український хореограф, суддя шоу "Танці з зірками" Григорій Чапкіс помер. Легендарний хореограф пішов з життя у 91 рік після тривалої хвороби.

Про це ТСН повідомили у близькому оточенні легендарного хореографа.

Чолвоік тривалий час хворів. Так, у грудні 2020 року артист потрапив до лікарні із двобічною пневмонією. Зірці було важко дихати, але результати на коронавірус були негативними. Напередодні Нового року знаменитість виписали з лікарні, тоді Чапкісу стало ліпше. Втім, 6 січня танцівника знову госпіталізували. Як виявилося, він недолікував запалення легень.

Наприкінці січня в інтерв’ю ТСН.ua Чапкіс розповів, що його стан був невтішний. А нещодавно артист втретє потрапив до лікарні, зазначивши, що йому скувало спину і ноги. Також Григорій Миколайович сильно схуднув.

Довідково:Григорій Чапкіс народився 24 лютого 1930 року в Кишиневі. Юнаком майбутня зірка працював будівельником на відбудові Хрещатику, а першу освіту здобув у залізничному училищі.
Танцювати почав у 10 років, а вже у 20 працював хореографом у Театрі імені Івана Франка. Від 1955 знаменитість виступав у складі Державного ансамблю танцю УРСР під керуванням Павла Вірського.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні за минулу добу виявили 420 хворих на ковід. Одужало – 3 328
Наступна новина Більше 22 тисяч українців щепили від ковіду за минулу добу
Останні новини
Схожі новини