Помер відомий хранитель луцьких підземель

Помер відомий хранитель луцьких підземель
Фото - Волинь24

Помер краєзнавець-аматор, натхненник та ентузіаст збереження Старого міста у Луцьку Олег Виноградов.

Це трапилося у суботу, 30 червня, – повідомляє у Facebook Ольга Мельничук-Адамчук.

Краєзнавець-аматор, натхненник та ентузіаст збереження Старого міста, людина, якій всі ми завдячуємо можливістю оглядати підземелля луцького костелу. Він віддав цьому підземеллю практично 40 років життя, називаючи себе «кротом» підземелля.

Розбирав та розчищав його разом з однодумцями з клубу «Ентузіаст» ще з початку 80-х років минулого століття. Десятиліттями проводив у ньому свої чудернацькі екскурсії, в які старався втиснути все те, що знав про це місце.

«Захоплена людина «на своїй хвилі», яка з віком і з часом накривала його все більше. Хтось захоплювався, хтось, навпаки, ганив. Але факт залишиться фактом: якби не Олег Олексійович, хтозна, чи побачив би сьогодні хтось ці загадкові лабіринти. Це ім’я нарівні з іменами інших відомих лучан назавжди вписане в історію нашого міста.

Прошу помолитися за упокій душі новопреставленого Олега», – пише у дописі Ольга Мельничук-Адамчук. 

Для тих, хто хотів би особисто попрощатись, прощання відбувається за домашньою адресою: пр-кт Волі, 62. Похорон відбудеться у неділю, 1 липня. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку кондуктор «кидалася» на людей та вигнала з тролейбуса жінку з дитиною
Наступна новина ТОП-5 психологічних прийомів, як продовжити вихідні
Останні новини
Схожі новини