Помер відомий волинський письменник та журналіст

Помер відомий волинський письменник та журналіст

Сьогодні, 6 червня, помер відомий волинський письменник, перекладач, філософ, журналіст Ігор Ольшевський. 

Про це на його сторінці у фейсбуці повідомила Ольга Ляснюк.

«невтішні, невимовно сумні новини: на жаль, подався у Засвіти наш Ольшевський Ігор..світла пам'ять, дорогий Друже..», – йдеться у дописі.

Довідково: Ігор Едилович (Кирилович) Ольшевський — український поет, перекладач, прозаїк, літературний критик, есеїст, філософ, мелодист-аматор. Лауреат літературно-мистецьких премій. Народився 26 серпня 1958, у Володимир-Волинську.
Після закінчення Луцької середньої школи № 4 (нині — гімназія) здобув вищу освіту на філологічному факультеті Луцького державного педагогічного інституту імені Лесі Українки. З 1982 року — на педагогічній, культурно-освітній та журналістській роботі. Працював у відділі зв’язків із громадськістю Волинського національного університету імені Лесі Українки та Волинській обласній філармонії (керівник літературно-драматургічної частини).
Перекладає з російської, білоруської та польської мов. Друкується також під псевдо Ігор Берестюк, Максим Кириленко, Аркадій-Арефа Сікорський, Драгомир Піляку, Джафар Алішеров, Гоша О. Твори публікувалися на сторінках часописів України, Білорусі, Польщі, Словаччини та Греції.
Член Національної Спілки письменників України з 2005 року.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні за добу – 937 хворих на коронавірус. Одужало – 4 516 людей
Наступна новина За минулу добу від коронавірусу померло двоє волинян
Останні новини
Схожі новини