Помер завідувач відділення Луцької міської лікарні

Помер завідувач відділення Луцької міської лікарні
Ігор Гордійчук

Помер завідувач відділення екстракорпоральних методів детоксикації Луцької міської клінічної лікарні Ігор Гордійчук.

Про це повідомляють на сторінці медзакладу у фейсбуці.

«На жаль, сумно розпочався новий рік для колективу нашої лікарні. Відійшов у вічність завідувач відділення екстракорпоральних методів детоксикації Ігор Леонідович Гордійчук. Він був Людиною і Колегою з великої літери. Високопрофесійний і талановитий керівник. Чуйний, безвідмовний і безкорисливий лікар. Був для нас усіх прикладом відданості та любові до медицини», – ідеться у повідомленні.

«Був висококваліфікованим лікарем з професорським рівнем знань. Інтелектуал, високоінтелігентна, чуйна людина, здібний організатор, хороший наставник молодих спеціалістів. Надзвичайно уважно у ставився до пацієнтів та колег», – так розповідають про покійного колегу у лікарні.

Прощання відбудеться 2 січня у верхньому храмі луцького кафедрального Свято-Троїцького собору. Початок – о 13-й годині.

«Перший» висловлює співчуття родині та близьким із приводу втрати.

Довідково
Ігор Гордійчук народився 16 серпня 1956 року.
Закінчив Одеський медичний інститут у 1979 році. Після закінчення із 1980 по 1989 рік працював лікарем-анестезіологом анестезіологічного відділення Луцької міської клінічної лікарні.
З 1989-го – завідувач відділення екстракорпоральних методів детоксикації, гіпербаричної оксигенації, гострих отруєнь та діалізу Луцької міської клінічної лікарні.
Своє життя присвятив наданню допомоги хворим із хронічними захворюваннями нирок.
В області під його керівництвом було створено мережу діалізних центрів, налагоджено виконання державної Програми поліпшення надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю.
За даними Національного реєстру хворих із хронічною хворобою нирок відділення інтенсивної терапії ЕКМД Луцької міської клінічної лікарні займає одне з перших місць в Україні за якістю діалізу.

Читати також: Як у Луцькій міській лікарні рятують пацієнтів від ампутації ніг

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі муніципали гуляли корпоратив у ресторані «Вогнем і мечем». Були у костюмах фараонів і римлян
Наступна новина Гімн України у новорічну ніч. Із відомими ведучими й артистами співав юний волинянин
Останні новини
Схожі новини