Померла заступниця міністра освіти Любомира Мандзій

Померла заступниця міністра освіти Любомира Мандзій

Померла заступниця міністра освіти, колишня в.о. міністра освіти і науки України Любомира Мандзій.

Про це на своїй сторінці повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

«Дуже сумна звістка: відійшла від нас у кращий світ Lubomyra Mandziy, заступниця міністра освіти та науки, у минулому - в. о. міністра освіти та науки, а впродовж 2016-2019 років - керівниця профільного департаменту освіти Львівської ОДА. Хай з Богом спочиває її душа, а нам з вами треба продовжити добрі діла і зміни в освіті, які вона розпочала та з успіхом провадила. Щиро співчуваю рідним, близьким, колегам та всім, хто знав пані Любомиру», – йдеться у дописі.

Причину смерті не уточнюють, але мер Львова Андрій Садовий зазначив у своєму дописі, що Любомира Мандзій померла після важкої хвороби. 

Довідково: Мандзій Любомира Степанівна — українська наукова працівниця, державна службовиця, тимчасова виконувачка обов'язків міністра освіти і науки України з 25 березня до 25 червня 2020 року. Кандидат політичних наук. Останнім часом працювала заступницею голови МОН Сергія Шкарлета.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку – нові автобуси. На якому маршруті
Наступна новина На Волині пенсіонерка зв'язала і передала військовим 120 пар шкарпеток
Останні новини
Схожі новини