Понад усе хотів перемоги: на Волині попрощалися із полеглим Героєм. ФОТО

Понад усе хотів перемоги: на Волині попрощалися із полеглим Героєм. ФОТО

Війна забрала життя ще одного волинського захисника, мужнього земляка, який боронив українську державу від російського окупанта. У четвер, 9 березня, Ратнівська громада прощалася із Героєм – Іваном Ковальчуком, який загинув під час артилерійського обстрілу поблизу м. Кремінна.

Про це повідомили на сторінці Ратнівської селищної ради. 

«Служив він з 16 січня 2022 року в військовій частині А1910. Завжди був дуже доброю людиною, завжди старався допомогти, співпереживав. Завжди усміхнений, життєрадісний, спокійний, врівноважений. Він ніколи не ховався за чужими спинами, коли потрібно було допомогти. Він дуже хотів перемоги. І за свою маленьку біографію на війні зробив дуже багато. Дуже хорошим другом був, наставником. Жаль, що ми втрачаємо таких молодих хлопців, які могли жити творити, відновлювати нашу державу», – поділився згадкою побратим.

У пам’яті близьких Іван назавжди залишиться патріотом, добрим другом, надійним побратимом, професіоналом своєї справи. Та найважче для матері, яка поховала свого сина. Сина – Героя, який загинув, захищаючи кожного з нас.

Поховали Героя на кладовищі с. Доманове.

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинську обласну лікарню об'єднають з центром онкології
Наступна новина Працівник Луцького СІЗО передавав наркотики ув'язненим
Останні новини
Схожі новини