Популярний бренд Nike зняв рекламу в Україні: ефектне відео

Популярний бренд Nike зняв рекламу в Україні: ефектне відео

Бренд спортивного одягу Nike звернулись за послугами до української телестудії та зняли ефектний ролик неподалік Києва. Відео з'явилось у мережі та вже викликало чимало схвальних відгуків.

Як пише 24 tv, виконавчим продюсером реклами виступила українська Family Production. Талановиті режисери творчо підійшли до створення кількахвилинного відео та обрали для зйомок кар'єр чинного заводу «СБК-Озера», що розташований неподалік Києва. 

Ефектний ролик зняли для реклами спортивної колекції бренду Nike, яку створив нью-йоркський дизайнер Метью Вільямс. Вбрання розробляли, впроваджуючи новітні технології та тренди. Відтак особливість стильного вбрання стала основою для відео. Зокрема, французький візуальний художник і режисер Тібо Греве показав, як одяг може змінити людину, допомогти їй не зупинятись, стимулювати до випробувань можливості свого тіла.

«У цьому відео режисер досліджував потенціал руху в різних візуальних вимірах, а також силу і універсальність колекції», – розповіли у виданні.

Класичні кросівки, футболки та легінси в поєднанні з аксесуарами – такою постає нова колекція Nike. Водночас дизайнери пропонують сучасну перспективу.


 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стало відомо, кого призначили новим радником першого заступника Луцького мера
Наступна новина У селі біля Луцька втопився чоловік
Останні новини
Схожі новини