Поради, завдяки яким ваші фото завжди будуть виходити чудовими

Поради, завдяки яким ваші фото завжди будуть виходити чудовими

Існує думка, що робота моделей зводиться до того, що потрібно просто виглядати добре і дивитися в камеру фотографа.

Тільки мало хто розуміє, що успіх фотографії, яка у подальшому з'являється на обкладинці журналу залежить безпосередньо від того, чи здатна модель позувати і як правильно вона адаптується перед камерою.

Тому читаємо корисний матеріал від «Ukr.Media» з порадами про правильне позування, яке допоможе вам набратися впевненості в собі і створювати фотографії краще.

Абсолютно на будь-якій фотографії повинно бути видно шию

Тому намагайтеся під час фотосесій не нахиляти голову вперед. Інакше ви отримаєте фотографії з важким поглядом і буде здаватися, що у вас немає шиї. Рішення такої проблеми буде простим - завжди висувайте голову трохи вперед. На початку це може здатися дуже дивним, але на фото ви побачите результат, що шия тонше, а ваш образ в цілому вийде стрункою і жіночою.

Уникайте пози зі схрещеними руками

Проблема полягає в тому, що така поза виглядатиме неприродною, руки просто перетворюються в безформну пляму. У цьому випадку просто трохи поверніться до камери, опустіть руки і розправте плечі. Шия виглядатиме тонше, а контури тіла будуть добре проглядатися на фото.

Про свою позицію на фото теж треба задуматися

Іноді трохи вигнута спина сприяє тому, що шия стає короткою і додаються парочка зайвих кілограмів в області талії. Просто перед спалахом випряміть спину і трохи прогніться в талії.

Основна проблема всіх фотографій - це неправильний верх

Справа в тому, що верхня частина тіла, якщо сильно повернена до камери, то плечі будуть здаватися округлими і вузькими, а талія навпаки широкою. Поверніть тулуб не повністю, а трохи, таким чином бюст виглядатиме більше, а талія навпаки менше.

Звертайте увагу на розташування рук

Погодьтеся, часто буває, що під час фотозйомки немає думок куди подіти їх, а схрестити руки перед собою, як ми вже казали, буде не найкращим варіантом. Тут ми підкажемо вам прекрасне рішення під назвою «пісочний годинник». Схрестіть ноги і покладіть лікті на коліна. Одна рука повинна бути вертикальною, а інша горизонтальною. Так ви підкреслите свою елегантність і покажете обличчя і фігуру, навіть в положенні сидячи.

Ще одна часта проблема - моделі, не знаючи куди подіти руки, просто витягують їх по швах, але в цьому випадку велика ймовірність того, що фотографія вийде невдалою. А ще в цьому разі деякі предмети одягу будуть зливатися один з одним, візуально збільшуючи вашу фігуру. Відокремте руки від тіла, постарайтеся створити прямі лінії і кути. Так ви підкреслите контури тіла і додасте йому правильну фору.

Не виносьте лікті на передній план фото

Лікоть, який спрямований у бік камери виглядає неприродно. А ще, якщо ви поклали руку на шию або голову, то самі порушуєте пропорції, робіть фотографію заздалегідь важкою для сприйняття. Просто варто трохи підняти лікоть і віднести його в сторони, так ваші лінії будуть добре проглядатися.

Користуйтеся цими порадами і тоді ваші фотографії, ніби ви професійна модель або звичайна дівчина, яка любить фотографуватися, будуть виходити чудово!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Нічого дивного немає», – директор луцької радіостанції про заборону російськомовних пісень і кіно
Наступна новина Україна поки не подаватиме заявку про вступ до ЄС та виконуватиме Угоду про асоціацію
Останні новини
Схожі новини