Пораненому снайперу з Луцька потрібна допомога

Пораненому снайперу з Луцька потрібна допомога

Віктор Бондаренко – відомий адвокат із Луцька, який 20 років присвятив цій роботі.

Коли почалося повномасштабне вторгнення пішов захищати свою країну. Служив снайпером на передовій. Отримав серйозні поранення у боях біля Куп’янська. Був у дуже важкому стані, але нещодавно вийшов з коми.

Про це розповіла його колега Яна Кінах.

Вона закликає небайдужих допомогти коштами на реабілітацію воїна.

«Друзі. Багато хто запитує про стан Віктора Viktor Bondarenko Є хороші новини, стан вдалося стабілізувати, 2 дні тому повністю вивели з коми. Він при свідомості, реакції поки слабкі, але є. Лікарі дають хороші прогнози, та активно розпочинають реабілітацію, ми в свою чергу шукаємо реабілітаційні заклади, які зможуть його прийняти.

У Віктора є дружина та двоє діток. Його банківські картки дружині не повернули, тому поки обходяться власними заощадженнями. Багато хто питав реквізити для допомоги, але тоді питання в цьому не стояло.

Нагадаю, в Ірпіні, де проживала сімʼя Віктора, будинок, який перед війною, придбали також було повністю зруйновано, компенсацію від держави чекати ще незрозуміло скільки. Тоді Віктор від допомоги публічної відмовився, однак зараз обставини для його сімʼї склались по-іншому. Загалом, нижче надаю реквізити картки дружини, якщо хтось бажає допомогти, будемо вдячні.

  • 5168745114931402 приват
  • 4149629357205335 приват
  • 4441111132229745 Моно

Бондаренко Наталія Василівна


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на вулиці помер чоловік
Наступна новина На війні загинув 37-річний Герой з Волині Анатолій Ланевич
Останні новини
Схожі новини