«ПортCity» не дозволили працювати цілодобово

«ПортCity» не дозволили працювати цілодобово

Торгово-розважальному центру «ПортCity» не дали дозвіл на цілодобову роботу у зв'язку з ігноруванням зобов'язань і відсутністю діалогу з міською радою.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 7 лютого, передає ІА Волинські новини.

На розгляд винесли питання аби надати дозвіл цілодобової роботи в торгово-розважальному центрі у Луцьку на вулиці Сухомлинського, 1 боулінгу, автостоянки, кафе №2 кінокомплексу, багатофункціональної арени, кафе №1, кафе в боулінгу.

Втім, всі ці прохання не знайшли підтримки.

Із цього приводу секретар Луцької міської ради, член виконкому Григорій Пустовіт зауважив, що підприємцю варто почати вийти на діалог.

«Після зведення гіпермаркету «Там Там» власники брали на себе зобов’язання за два роки збудувати підземний перехід на проспекті Соборності. Натомість вони збудували поруч ТРЦ «ПортCity», а підземного переходу досі немає. І таких питань є багато. Також зауважу, що там рівень середніх зарплат копійчаний, що теж не нормально. Тому треба, щоб вони йшли на діалог», - озвучив репліку Григорій Пустовіт.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку – таксисти без ліцензії. ВІДЕО
Наступна новина Чому нам так важко схуднути: пояснення вчених
Останні новини
Схожі новини