Потрапив під ворожий штурм. Луцькому журналісту, який пішов у військо, треба допомога

Потрапив під ворожий штурм. Луцькому журналісту, який пішов у військо, треба допомога

Волинський журналіст та фотограф, а нині військовий Олександр Зелінський потребує допомоги. Рятуючи поранених побратимів під час штурмів армії РФ, він втратив цінні речі, необхідні для продовження служби у війську.

Про це він написав у своїх соцмережах.

Сталось це поруч Нью-Йорку на Донеччині. Олександр служить у V батальйоні спеціального призначення «Любарт» 12-ї бригади спеціального призначення «Азов».

Наші позиції штурмували на бехах і пікапах, ми добряче наваляли підерам, але їхні FPV були кручє. В двох хлопців – важкі поранення. На цей момент я вже був 300 – легка контузія і лопнуті барабанні перетинки, просто дивом мене не зачепив жоден осколок. Я наклав турнікет одному хлопцю, частково затампонував іншого.

Зрозумівши, що ще один неходячий 300 і ми там залишимося назавжди, Олександр дав запит на евакуацію. Отримавши дозвіл, разом з 18-річним побратимом схопив поранених, вивів до однієї посадки, потім ще до двох, і їх евакуювали на броні. 

Нині я лікуюся і проходжу реабілітацію. На позиціях залишив чимало недешевих речей. Не думав, що буду тут щось колись просити, старався закривати всі свої потреби майже самостійно, але цей день настав. Відкриваю збір, аби придбати все пройобане, нову снарягу і навушники, які, як показала практика, дуже потрібні. Попередня ціль – 100 тисяч гривень. Буду радий вашим 20 грн, – пише військовий.

Посилання: https://send.monobank.ua/jar/6j6o83Vpse

Номер банки: 5375411222821311

За найбільший донат під час походу на каву покажу епічні відоси нашої оборони і моєї розповіді про перебіг бою під час евакуації, – додав Олександр.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як пілоти 24 бригади несуть смерть ворогам з неба
Наступна новина У Луцьку хлопчику віддали посмертну нагороду тата
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні