«Потреб дуже багато». У Луцьку збирають кошти для дитячого онкогематологічного відділення

«Потреб дуже багато». У Луцьку збирають кошти для дитячого онкогематологічного відділення

У Луцьку збирають кошти для покращення умов онкогематологічного відділення Волинської обласної клінічної дитячої лікарні. Серед потреб – нові дивани, посудомийна машина, пральна машина, столи, стільці та облаштування дитячої кімнати у відділенні.

Про це на своїй сторінці розповіла засновниця приватної інноваційної школи «ThinkGlobal» Лілія Данилюк.

«Потреб дуже багато, але наразі збираємо на додаткове оснащення майбутньої ігрової кімнати, на оснащення їдальні (посудомийна машина, пральна машина, столи, стільці), збираємо кошти для клінінгових систем, щоб прибирання виконувалось ще краще, адже у діток практично немає імунітету», – зазначаєт Лілія Данилюк.

«Ще раз стосовно ігрової кімнати... Маючи гарні знання у педагогіці та особливо в організації дитячих просторів, я знаю, що додатково варто придбати дітям, які розвиваючи сенсорні центри потрібні їм, що є безпечно, що є дійсно корисно (перед тим все буде узгоджено з лікарнею). Але, не кімнатою єдиною. Є потреба у диванах, у столах і багато багато іншого», – додає вона.

Лілія Данилюк

Картка для допомоги: 5168755437241033 Данилюк Лілія Сергіївна

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Волинському краєзнавчому музеї відбудеться екскурсія жестовою мовою
Наступна новина «Лише два в Україні». У луцькій лікарні є апарат, який видає результат тесту на COVID за дві години
Останні новини
Схожі новини