Онкохворим дітям з Волині придбали життєво необхідні інфузомати. Вони вже у відділенні

Онкохворим дітям з Волині придбали життєво необхідні інфузомати. Вони вже у відділенні

Інфузомати, на які збирали кошти волонтерки Юлія Колесник та Роксолана Несторук, вже у онкогематологічному відділенні Волинської обласної дитячої лікарні. Сьогодні, 30 червня, на відділення передали 20 апаратів, які закупили за кошти небайдужих лучан, волинян та українців загалом. Вдалося зібрати 750 000 гривень, які й витратили на інфузомати та приладдя до них.

Про це «Першому» у коментарі розповіла Роксолана Несторук. 

«Багато корективів ввела і пандемія, через яку процес купівлі затянувся на довший термін часу. Розглядались всі можливі варіанти купівлі інфузоматів. В результаті, ми зупинились на найвигіднішій пропозиції від представництва B.Braun але, на жаль, не в Україні. В Україні нам запропонували занадто високу вартість», – розповідає волонтерка.

На залишок з коштів вони закупили ще стійки-тримачі до апаратів, які приїдуть у вересні цього року. 

«Хотілось би подякувати усім людям! Спасибі тим, хто робив репост, спасибі тим, хто підтримував морально і не давав впасти духом, спасибі тим, хто відмовляв собі в чомусь в користь апаратів. Спасибі відомим та публічним людям, які давали поштовх до збору, давали розголос цій проблемі. Нам вдалось зробити це РАЗОМ!», – підсумовує Роксолана.

Для чого були потрібні інфузомати у дитяче онковідділення – читайте тут.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Невакцинованих дітей не треба допускати до шкіл, – головний санлікар України
Наступна новина Відпустили лучанина, який «дрифтував» напідпитку у центрі міста. Що йому загрожує
Останні новини
Схожі новини