Потреби змінюються: Приватбанк дізнався, що купували на Волині цього літа

Потреби змінюються:  Приватбанк дізнався, що купували на Волині цього літа

ПриватБанк, який забезпечує роботу сервісу пільгової розстрочки «Оплата частинами», дізнався, що купували українці цього літа. Зокрема й на Волині.

Очікувано, жителі Західної України охоче витрачають кошти на побутову техніку, комп’ютери, мобільні телефони, товари для дому та будівельні матеріали. На Волині побутової техніки придбали на понад 8 млн грн, та майже 2 млн грн жителі області витратили на товари для дому.

Цього літа волиняни гарно відпочили, витративши майже 600 тисяч грн на ресторани та кафе. “Ресторани, кафе та розваги вперше потрапили в трійку уподобань наших клієнтів, - розповідає Тетяна Смірнова, керівник напрямку “Оплата частинами” Північно-Західного РУ ПриватБанку. - Це свідчить про потребу наших клієнтів у відпочинку, і сервіс “Оплати частинами” допомагає не лише створити затишок вдома, а й проводити дозвілля”.

Торговельні мережі на Волині, які завдяки партнерським відносинам з ПриватБанком за сервісом, отримали найбільше задоволених покупців, це - “АЛЛО”, “Фокстрот”, «Ельдорадо».

За даними ПриватБанку, за період червень-серпень поточного року українці оплатили частинами товари та послуги на суму понад 2 млрд грн.

Нагадаємо, «Оплата частинами» - сервіс ПриватБанку, який дозволяє покупцю придбати обраний товар, виплачуючи вартість рівними частинами. Договором з усіма необхідними реквізитами є чек покупки. Жодних документів: довідки про доходи, ІПН, паспорта і т.д. надавати не потрібно. Щоб скористатись сервісом «Оплата частинами», достатньо мати з собою лише банківську картку ПриватБанку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині відкрили дендропарк
Наступна новина «Підривника» мосту в Києві не будуть звинувачувати у теракті. Все, що відомо про інцидент
Останні новини
Схожі новини