Потрібний якісний автоматичний шлагбаум - допоможе «Лінія комфорту»

Потрібний якісний автоматичний шлагбаум - допоможе «Лінія комфорту»

Якісні автоматичні шлагбауми з гарантією від Liniyacomforta

Якщо вам потрібно врегулювати рух автотранспортних засобів на території вашого житлового будинку, бізнес-центру, складу, на паркінгу, пропонуємо встановити простий та функціональний інструмент – шлагбаум від компанії Liniyacomforta («Лінія комфорту»).

Чому можна довірити виконання вашого замовлення нам? Тому що на українському ринку наші вироби займають лідируючі позиції ось уже 12 років поспіль. В нашому арсеналі більше 7000 відгуків від задоволених клієнтів, що рекомендують нас своїм знайомим, родичам, навіть партнерам.

Наші менеджери завжди уважно прислухаються до побажань клієнта, швидко обробляють запити, чітко консультують, а наші майстри настільки професійні, що легко виконують навіть ті замовлення, від яких відмовилися через недосвідченість інші.

Тому ви впевнено можете розміщувати замовлення у нас, ми гарантуємо вам якість за оптимальною ціною. 

Комплектація та види шлагбаумів

В нашому асортименті є два види шлагбаумів: італійські шлагбауми компанії «Comunello» та фабричні китайські шлагбауми компанії «An-motors».

Обидва типи мають гарну якісну базову комплектацію. Стріла, тумба, 2 пульти керування, світловідбивачі, та запрограмовані на 256 і 120 абонентів, ключ для ручного розблокування. 

Шлагбауми обох видів можуть закривати проїзд шириною до 6 метрів. Автоматичні шлагбауми можна доукомплектувати світлом, жалюзі, що попереджують рух під шлагбаумом, додатковими пультами, світловідбивачами. Також їх можна запрограмувати на парне відкривання, закривання, що дозволить закрити двосторонній транспортний шлях, чи просто збільшити ширину проїзду.

Шлагбаум – це хороший і простий інструмент. Він на «відмінно» виконує свої базові завдання та має ряд переваг:

  • простота конструкції  та зручне налаштування, підключення.
  • безпечність - плавний хід і запрограмована зупинка при зіткненні з перешкодою.
  • мобільність -   габарити та особливості встановлення дозволяють переміщати шлагбаум у потрібне місце, керувати довжиною стріли.
  • висока продуктивність – близько 1 мільйона циклів.

Оскільки ми співпрацюємо як із юридичними, так і з фізичними особами, то наші шлагбауми можна зустріти у різних містах України. Окрім встановлення, ми надаємо сервісні послуги, тому співпрацюємо з багатьма ТРЦ в Україні. Телефонуйте нам з понеділка по п’ятницю, ми порахуємо кошторис для встановлення вашого шлагбаума, відправимо вам його протягом 15 хв, або відвідайте наш сайт.

Наші майстри працюють шість днів на тиждень, аби вчасно встановлювати ваші вироби. 

Ви можете довіритися нам, як це зробили інші.

«Лінія Комфорту» - це надійність і комфорт у всьому.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Ліпше б він вдома помер, я б йому очі закрила». Волинянка не вірить, що у її чоловіка був COVID-19
Наступна новина Склали рейтинг небанальних і маловідомих місць Луцька
Останні новини
Схожі новини