Потрібно звернути увагу на перукарні та салони краси, - Пустовіт

Потрібно звернути увагу на перукарні та салони краси, - Пустовіт
Фото ілюстративне

Секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт наголосив, що особливу увагу зараз потрібно звернути на роботу перукарень та салонів краси в умовах послабленого карантину. 

Про це говорили 12 травня під час чергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, – йдеться на сайті мерії.

Григорій Пустовіт наголосив, що зараз потрібно звернути увагу на роботу перукарень та салонів краси, аби ці об’єкти після відновлення роботи і значного напливу відвідувачів дотримувалися усіх необхідних вимог щодо дистанції та засобів індивідуального захисту.

Також, зазначили, що працівники патрульної поліції продовжують перевіряти умови самоізоляції громадян, які повернулися до нашого міста з-за кордону. Оперативно реагують поліцейські і на повідомлення щодо порушень умов карантину та протиепідемічних заходів у місті.

Грубих порушень карантину під час вихідних правоохоронцями не було зафіксовано, однак все частіше на вулицях, у парках та скверах, інших громадських місцях лучани перебувають без засобів індивідуального захисту.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За три дні у Луцьку зафіксували 10 нових випадків COVID-19. Один хворий помер
Наступна новина «Мав дуже багато супутньої патології». У Луцьку помер чоловік, в якого виявили COVID-19
Останні новини
Схожі новини