Повідомили, чому у Туреччині росіянин побив до коми українця

Повідомили, чому у Туреччині росіянин побив до коми українця

Українця Андрія Сову в Туреччині жорстоко побив росіянин через програш російської збірної.

«Зараз він у лікарні, підключений до апаратів, до тями не приходив. Це єдина допомога, яку нам тут надають. Скрізь мене футболять, грошей на транспортування чоловіка у мене немає, і що мені робити, я не знаю», - розповіла OBOZREVATEL жінка потерпілого Світлана.

За її словами, з 7 липня чоловік перебуває у комі. Світлана зазначає, що конфлікт стався ввечері на території готелю Ganita holiday village.

«Чомусь чужий турист пройшов на територію готелю, він був росіянином. Мене поруч не було, інші відпочивальники кажуть, що росіянин був злий через програш російської збірної з футболу. Він вдарив чоловіка, той впав і вдарився головою об асфальт, втратив свідомість. Тільки за бейджиком на руці вдалося визначити, хто він і звідки», - каже Світлана.

Поліція затримала росіянина, але на другий день вже відпустила. Він сплатив штраф 800 доларів. «Я взяла виписку в поліції, вони його відпустили, і він вільно тут десь ходить».

Вона наголосила, що в консульстві України у Туреччині їй порадили тільки молитися. «Мені там сказали - моліться. Потім порадили пройтися по готелю і зібрати гроші, тому що у консульства грошей на допомогу немає. Я просто в шоці, не знаю, що робити. 15 липня у мене закінчується путівка, як я можу полетіти без чоловіка?» - плаче Світлана.

У посольстві України в Туреччині ситуацію не коментують, порадили звертатися до МЗС.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Голова ледь залишилась на шиї: розлючений чоловік накинувся на дружину з лопатою
Наступна новина «Lux FM Party Tour у Луцьку»: автограф за селфі, розіграші призів, FOOD-зона та інші сюрпризи
Останні новини
Схожі новини