«Lux FM Party Tour у Луцьку»: автограф за селфі, розіграші призів, FOOD-зона та інші сюрпризи

«Lux FM Party Tour у Луцьку»: автограф за селфі, розіграші призів, FOOD-зона та інші сюрпризи
Lux FM Party Tour

Радіо «Люкс ФМ» за підтримки луцької івент-агенції Tikhonov сoncert and event agency організовують 31 липня на стадіоні «Авангард» масштабне дійство. Крім зіркових артистів – Арсена Мірзояна, Даші Астаф’євої, ПОЛІГРАФ ШАРІКOFF a.k.a. SERYOGA, гурту «DILEMMA» та ведучих Слави Дьоміна і Василіси Рядних – команда організаторів підготувала надзвичайно багато сюрпризів.

Умови акції «Автограф за СЕЛФІ» дуже прості. Потрібно зробити селфі на фоні брендованого намету, в якому продаються квитки, афіші, банера, або ж із флаєром чи квитком, попередньо закривши штрих-коди, і викласти це фото у Instagram або Facebook. До дописів потрібно додати два хеш-теги : #ЛюксФМПатіТур та #ТихоновАгенція.

Кожен, хто виконає умови до 29 липня, матиме змогу отримати автограф свого кумира. Звісно, з артистів, які виступатимуть на заході.

«Також ми підготували спеціальну пропозицію для фірм та великих компаній. Зателефонувавши за довідковими телефонами агенції – +380 (97) 376-85-93, +380 (66) 555-79-86 – охочі зможуть придбати квитки за оптовими цінами зі знижкою. Також можна забронювати окремо відведену територію із столиками у FOOD-зоні, яка буде обмежена від інших. Там ніхто не заважатиме відпочити та святкувати день торгівлі чи просто проводити корпоративний відпочинок», – повідомляють організатори.

«Також ми розуміємо, що велика кількість відвідувачів буде з дітьми, тому для них також буде велика зона розваг, щоб діти не сумували та могли вдосталь відпочити та награтися. Дорослі в той же час матимуть змогу позмагатися у силі та кмітливості на спортивних та цікавих розвагах у дорослій зоні», – додають в анонсі.

Крім того, як повідомлялося раніше, буде розіграш призів на суму 50 000 грн, де матиме шанс перемогти кожен відвідувач події.Наразі в мережі відомі волиняни активно підтримують луцьку івент-агенцію «Tikhonovсoncertandeventagency» у їхньому першому стадіонному концерті.

Квитки можна придбати за координатами:

➡️ Каса в брендованому наметі на Театральному майдані (всі святкові дні та вихідні) (м. Луцьк, Театральний майдан, 2)

➡️ Каса стадіону «Авангард» (м. Луцьк, проспект Перемоги, 7а) (з 12:00 – до 20:00)

➡️ Каса Драмтеатру (м. Луцьк, Театральний майдан, 2) (з 13:00 – до 19:00)

➡️ Сайт kontramarka.ua

➡️ Сайт kasa.in.ua

➡️ Сайт karabas.com

➡️ Магазин «ЯБЛУКО», ЦУМ, 1 поверх, (м. Луцьк, Театральний майдан)

➡️ Бар «П’ятниця» (м. Луцьк, проспект Волі, 17)

➡️ Бар «П’ятниця» (м. Луцьк, бульвар Дружби Народів, 13А)

➡️ РЦ «Промінь» 4 поверх «Піца Експрес» (м. Луцьк, проспект Грушевського, 1)

➡️ РЦ «Промінь» каса Multiplex (м. Луцьк, проспект Грушевського, 1)

➡️ Магазин «Медісон» (м. Луцьк, вул. Лесі Українки)

➡️ Магазин «Кобза» (м. Луцьк, вул. Стрілецька)

Довідка за телефонами:

☎️ +380 (66) 555-79-86

☎️ +380 (97) 376-85-93


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили, чому у Туреччині росіянин побив до коми українця
Наступна новина Кулаком у лице та ногами по тілу: росіянин через ревнощі вбив волинянина
Останні новини
Схожі новини