Повідомили обставини загибелі бійця з Луцька

Повідомили обставини загибелі  бійця з Луцька

У війні на Сході держави 26 листопада   загинув лучанин Віктор Лахай. Чоловік потрапив під обстріл у селі Катеринівка Попаснянського району Луганської області і отримав складні поранення.

Про це інформують на сайті Луцької міської ради.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На Сході загинув військовослужбовець з Луцька

На сайті зазначають, що чоловік народився в селі Велика Глуша Любешівського району. Закінчив Луцьку школу №9 в 1993 році. Здобув спеціальність у Вищому професійному училищі №6 міста Луцька. Проходив строкову військову службу з 1996 по 1998 рік. Отримав звання молодший сержант.

Віктор Лахай був поранений та помер у результаті обстрілу взводного опорного пункту вночі 26 листопада в селі Катеринівка Попаснянського району Луганської області.

«Луцька міська рада та виконавчий комітет глибоко сумують та висловлюють найщиріші співчуття родині та близьким загиблого. Це непоправна втрата для усієї громади нашого міста», – зазначають в повідомленні.

Про час та дату прощання повідомлять згодом.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На «Устилузі» протестувальники палять шини та блокують дорогу до міста. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина Чи не приходить кінець Російській імперії?.. БЛОГ
Останні новини
Схожі новини