Резонансна аварія в центрі Києва: водію повідомили про підозру

Резонансна аварія в центрі Києва: водію повідомили про підозру

Водію Land Rover, який скоїв ДТП у Києві на Хрещатику, повідомили про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху.

Про це повідомила речниця столичної прокуратури Надія Максимець, інформує Громадське.

«За погодженням Київської міської прокуратури повідомлено про підозру 66-річному водієві іномарки, що здійснив масштабну дорожньо-транспортну пригоду в центрі Києва зі смертельними наслідками. Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 3 ст. 286 КК України», – повідомила Максимець.

За її словами, водія затримали – зараз він перебуває у лікарні під охороною. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. 

Зазначимо, що санкція статті, за якою водію оголосили підозру, передбачає до 10 років в'язниці.

Нагадаємо, 30 жовтня, у Києві на центральній вулиці Хрещатик водій іномарки не впорався з керуванням і в'їхав у зупинку громадського транспорту. Аварія трапилася близько 16-ї години. На місце виїхали лікарі, патрульні та слідчі.

Правоохоронці попередньо встановили, що водій Land Rover наїхав на обмежувальні конуси на перехресті Алеї Героїв Небесної сотні та вулиці Хрещатик, після чого виїхав на Майдан Незалежності й в'їхав у натовп людей. Потім він виїхав на проїжджу частину, де протаранив щонайменше 4 авто, і зупинився.

Внаслідок ДТП дві людини загинули на місці події. Ще троє людей отримали поранення, лікарі їм надають необхідну медичну допомогу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині: за добу понад 200 людей захворіло, п’ятеро померло
Наступна новина Із 2 листопада відновлюють рух дизеля «Ковель – Заболоття»
Останні новини
Схожі новини