Повідомили про стан хлопця, якого збило авто у Луцьку на Конякіна

Повідомили про стан хлопця, якого збило авто у Луцьку на Конякіна

П’ятнадцятирічний хлопець, якого на пішохідному переході у Луцьку збила машина, перебуває у відділенні нейрохірургії. У нього попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму. Також у підлітка короткочасна втрата пам’яті та запаморочення.

Про це розповів лікар приймального відділення обласної дитячої лікарні Ігор Тарасюк, інформує Суспільне.

Нагадаємо, аварія трапилася 26 березня на вулиці Конякіна. Хлопець переходив дорогу з молодшою сестрою. Легковик збив двох дітей, поруч з хлопцем була його молодша сестра, дівчина не травмувалася.

Водія автівки поліцейські перевірили на стан алкогольного сп'яніння. Слідчий Василь Перевознік, який працював на місці ДТП, каже, що водій був тверезий.

Водій автомобіля, який спричинив дорожньо-транспортну пригоду, Олександр пояснив, що дітей не побачив.

«Їх машина закрила. Я, щоб уникнути зіткнення з машиною, об’їжджав її і побачив дітей вже. І по бордюрі як міг, так минав», – розповів він.

Речник Нацполіції Волині Олег Плазовський розповів, що транспортний засіб вилучили та помістили на арештмайданчик. За фактом слідчі розпочнуть кримінальне провадження за статтею 286 ККУ "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". На разі триває перевірка.

Відео


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Монатик розповів, де їв у Луцьку смачну піцу
Наступна новина Що декларують волинські силовики. НА ЧОМУ ЇЗДЯТЬ
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні