Пожежа у Ковелі: чоловік ледь не згорів у власній квартирі

Пожежа у Ковелі: чоловік ледь не згорів у власній квартирі

Протягом минулої доби рятувальники Волині ліквідували 7 пожеж та тричі виїжджали для проведення аварійно-рятувальних робіт.

16 березня в місті Ковелі трапилася пожежа в квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового багатоквартирного будинку. На місце події прибув черговий підрозділ міської 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники за допомогою двох водяних стволів приборкали займання. Повідомлення про пожежу надійшло о 12:18, ліквідовано вогонь о 12:35. Імовірна причина пожежі — необережне поводження з вогнем власником будівлі. Внаслідок пожежі травмувався власник квартири, його госпіталізовано в лікарню з діагнозом – отруєння чадним газом.

 

Рятувальники 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька ліквідували пожежу гаражу в обласному центрі. Повідомлення про пожежу надійшло о 16:48, о 16:58 її ліквідовано. Травмованих під час пожежі та її ліквідації — немає. Причина події — порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

Протягом доби надзвичайники Ковельського району приборкали займання сухої трави та чагарників в селі Дубове на площі 2га та місті Любомль на площі 0,2 га.

Рятувальники 19-ї ДПРЧ міста Ковель за допомогою спеціального інструменту провели аварійне відкривання дверей квартири в місті Ковель, де за зачиненими дверима перебували малолітні діти 2017 та 2023 р.н.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Володимирі автомобіль збив дитину на велосипеді
Наступна новина Лучанин розробив мобільну платформу для евакуації поранених з поля бою
Останні новини
Схожі новини