Пожежа в таборі Вікторія: у слідства чотири версії

Пожежа в таборі Вікторія: у слідства чотири версії

Увімкнений кип'ятильник - лише одна з версій пожежі в дитячому таборі.

Слідство отримало результати пожежно-технічної експертизи згарища, яке залишилося від спального корпусу дитячого табору "Вікторія" в Одесі, де у вересні загинули три дівчинки. Як повідомляє Думська з посиланням на результати експертизи, загоряння було настільки сильним, що майже всі докази згоріли і точну причину встановити неможливо.

Взагалі у висновку експертів зазначені чотири версії.

"Це занесення вогню ззовні, тобто підпал, друга версія - розігрітий предмет. Третя - виникнення пожежі від відкритого вогню (свічки), четверта - коротке замикання електрообладнання", - повідомила спікер прокуратури Одеської області Інна Верба.

Раніше повідомлялося про три попередніх версії пожежі: зокрема, порушення правил пожежної безпеки, підпал і загоряння від електричних приладів. Пізніше можливість навмисного підпалу відкинули.

Також розслідування проводиться в трьох основних напрямках: службова халатність чиновників і рятувальників, можливі махінації під час реконструкції табору і порушення правил пожежної безпеки, що спричинило загибель дітей.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Квартири в Ковелі: огляд помешкань ЖК «Парковий квартал»
Наступна новина Бойовики так званої «ЛНР» передали Україні частину боргу за водопостачання. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні