Пожежа в церкві на Волині: рятувальники назвали попередню причину

Пожежа в церкві на Волині: рятувальники назвали попередню причину

Попередня причина пожежі в церкві села Берестяне Цуманської тергромади – коротке замикання електромережі.

Про це Суспільному розповів інспектор Луцького райуправління ДСНС Владислав Самойленко.

Таку причину пожежі показали результати експертизи, яку зробили фахівці дослідно-випробувальної лабораторії аварійно-рятувального загону.

"Працюючи на місці пожежі встановили, що в осередку пожежі виявлене велике скупчення електроприладів з ознаками короткого замикання. На цей час, це є попередньою причиною пожежі, встановленою при огляді місця пожежі", – говорить Владислав Самойленко.

За словами інспектора, з’ясування причини пожежі ускладнило те, що церква повністю згоріла. Також на даний час проводиться експертиза вилученого пожежного сміття та електропроводки з місця пожежі.

Нагадаємо, в ніч на 6 лютого в селі Берестяне Цуманської громади згорів храм Різдва Пресвятої Богородиці. Дерев'яна будівля, збудована у 1992 році, згоріла вщент. Пожежа виникла орієнтовно о 3-й ночі. Правоохоронці кваліфікували подію за статтею 270-ю Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення встановлених законодавством норм пожежної безпеки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинській теробороні розповіли про свого співучого побратима і опублікували його нову пісню
Наступна новина Місце поховання окуповане: рідні загиблого на війні волинянина не змогли попрощатися з ним
Останні новини
Схожі новини