Пожежі на Іваничівщині: разом з будівлею горіли свиня та 11 поросят

Пожежі на Іваничівщині: разом з будівлею горіли свиня та 11 поросят

У січні 2018-го року на території Іваничівського району виникло три пожежі. У селі Жашковичі зайнялася скирта соломи, а в селах Гряди та Мовники загорілися господарські споруди, в одній з яких загинула домашня живність.

Про це повідомив заступник начальника 18-ої державної пожежно-рятувальної частини Юрій Новосад, –пише БУГ

За інформацією 18-ої державної пожежно-рятувальної частини у селі Мовники господарська споруда зайнялася через несправність електропроводки. Крім того, що пожежа завдала матеріальних збитків господарям, у вогні загинула домашня живність: свиня і одинадцять поросят.

Також через необережне поводження з вогнем в селі Жашковичі зайнялася скирта соломи.

Збитки від пожежі господарської споруди у селі Гряди, яка загорілася через коротке замикання електромережі, оцінили орієнтовно у 5 тисяч гривень.

Загалом за 2017-ий рік на території Іваничівського району виникло 59 пожеж, в одній з яких загинула людина. Про це інформує сайт районної державної адміністрації, спираючись на доповідь головного спеціаліста з питань цивільного захисту Віталія Стадніка.

Упродовж 2017 року 18-та державна пожежно-рятувальна частина виїжджала за сигналом „тривога” 391 раз. На пожежі та загоряння здійснено 59 виїздів. 

Збитки, завдані внаслідок пожеж у 2017 році, склали 1,893 тисячі 318 гривень. Врятовано матеріальних цінностей, будівель, споруд, худоби, грубих кормів, техніки на суму 4,633 тисячі гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські прикордонники перейшли на посилений режим роботи
Наступна новина Волиньрада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади
Останні новини
Схожі новини