Пожежі у луцькому «Порт-Сіті» не було

Пожежі у луцькому «Порт-Сіті» не було

У луцькому торгово-розважальному центрі «Порт-Сіті» 28 грудня не було пожежі.

Про це «Першому» повідомив речник обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Володимир Нестеров.

По обіді у п’ятницю, 28 грудня, ряд місцевих ЗМІ повідомив про те, що у ТРЦ «Порт-Сіті» оголосили про пожежу і попросили відвідувачів покинути приміщення.

Натомість в управлінні ДСНС кажуть, що інформація про пожежу не підтвердилась.

«До нас надійшов сигнал про спрацювання системи протипожежної сигналізації. Наш диспетчер передзвонив до служби «Порт-Сіті», запитав, чи у них щось трапилось. Там відповіли, що нічого не трапилось, усе спокійно. Тому наші підрозділи на місце не викликались», - розповів Володимир Нестеров.

Як повідомляє видання «ВолиньPost» з посиланням на прес-службу ТРЦ, пожежна сигналізація спрацювала через  понаднормові викиди вихлопних газів у одного із автомобілів на паркінгу.

«Ця ситуація сталася у наслідок того, що один із відвідувачів комплексу перебувши на власному автомобілі з єврономерами, при виїзді з паркінгу авто мало понаднормові викиди вихлопних газів. Водій покинув місце пригоди», – йдеться у повідомленні.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мирку назвали «політиком-несподіванкою» року
Наступна новина До старту виборчої кампанії на Волині вже «рекламуються» 13 кандидатів у президенти
Останні новини
Схожі новини