Прапор з автографами волинських рятувальників, які гасили нафтобазу, віддали в музей

Прапор з автографами волинських рятувальників, які гасили нафтобазу, віддали в музей
Фото Головного управління ДСНС України у Волинській області

Рятувальники, які гасили пожежі на аеродромі та нафтобазі у Луцьку, передали прапор України з своїми автографами до обласного краєзнавчого музею. 

Про це 27-го квітня повідомила преслужба ДСНС України у Волинській області. 

За інформацією рятувальників, до них звернулись працівники Волинського краєзнавчого музею та попросили залишити свої автографи на прапорі України.

Розписатись попросили тих, хто брав участь у гасінні пожеж на нафтобазі та аеродромі, що виникли внаслідок ворожих обстрілів у лютому та березні цього року.

Фото Головного управління ДСНС України у Волинській області

Відтак, вогнеборці 1-о Державного пожежно-рятувального загону міста Луцька залишили свої автографи на прапорі України.

«Заключний підпис на прапорі поставив начальник ГУ ДСНС області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук, під керівництвом якого відбувалось гасіння складної пожежі нафтопродуктів», – йдеться у повідомленні. 

Прапор передали директору музею Оксані Важатко для поповнення спеціальної експозиції.

Нагадаємо, перший вибух на аеродромі у Луцьку пролунав 24-го лютого. Згодом російські військові обстрілювали його ще 11-го березня

Також 27-го березня близько 22:00 росіяни завдали ракетного удару по нафтобазі у Луцьку. Унаслідок цього там вибухнув резервуар з пальним та виникла пожежа.

О 8:12 28-го березня рятувальникам вдалось локалізувати її. Згодом того ж дня пожежники показали фото та відео з місця події. Ліквідувати пожежу вдалось лише о 6:00 29-го березня. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Арештували 200 кг бурштину. Його незаконно хотіли вивезти через «Ягодин»
Наступна новина На Волині у двох медустановах змінили керівників
Останні новини
Схожі новини