На Волині у двох медустановах змінили керівників

На Волині у двох медустановах змінили керівників
Фото Волинської обласної ради

На Волині у двох обласних медустановах змінилися керівники. 

Кадрові питання під час сьогоднішнього засідання розглянули члени постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства, – повідомила Волинська обласна рада. 

Зокрема, заступниця начальника відділу майна апарату облради Анна Кузіна повідомила, що директор комунального підприємства «Волинський обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики» Сергій Левчук подав заяву про увільнення його від виконання обов’язків керівника за згодою сторін.

Відтак, до призначення керівника у встановленому законом порядку або видання іншого розпорядчого документу профільною комісією рекомендовано тимчасово виконувачем обов’язків директора призначити Тетяну Самчук.

Ще одне кадрове рішення, яке було схвалене медичною комісією, зумовлене тим, що т.в.о. генерального директора «Волинський обласний фтизіопульмонологічний медичний центр» Іван Нискогуз призваний до лав Збройних сил України.

Відтак, виконання обов’язків керівника медустанови депутати рекомендували покласти на медичного директора цього ж закладу з амбулаторно-клінічної роботи Оксану Комар.

Фото Волинської обласної ради

Крім того, члени комісії погодили тарифи на соціальні послуги для Горохівського, Руденського, Берестечківського та Голобського психоневрологічних інтернатів.

Нагадаємо, раніше Волинська обласна рада призначила керівника обласної клінічної лікарні. Ним став Олександр Дудар.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Прапор з автографами волинських рятувальників, які гасили нафтобазу, віддали в музей
Наступна новина За час війни кількість аварій на дорогах Волині зменшилася на 70%
Останні новини
Схожі новини