Працівникам «Інвестора» розповіли, як правильно обрати двері від «MetrDOOR»

Працівникам «Інвестора» розповіли, як правильно обрати двері від «MetrDOOR»

Директор компанії «Метр на Метр»  Віктор Грушецький провів навчання для працівників «Інвестора» щодо правильного встановлення та експлуатації вхідних дверей ТМ «MetrDOOR» у новобудовах.

Це – місцеве підприємство, яке спеціалізується на виготовленні сучасних вхідних дверей у Луцьку. Нині це єдина фабрика у Луцьку, яка представляє на ринку вітчизняну продукцію під власною торговою маркою ТМ «MetrDOOR».

Компанія розпочала свою діяльність ще у 2006 році з продажу міжкімнатних дверей різних виробників. Та вже з 2011 року у Луцьку Віктор Грушецькийзапустив власну лінію виробництва вхідних дверей. Тож відтоді ТМ «MetrDoor» стала набирати популярності не лише в області, а й в Україні та навіть за кордоном. Як розповів директор компанії – потужності виробництва MetrDoor сягають більше 1000 дверей.

На сьогодні усі будинки у житлових комплексах, зведених «Інвестором», оснащені вхідними дверима ТМ «MetrDOOR». Зокрема, вже встановлено двері у перших збудованих будинках  ЖК «Юпітер», ЖК «Супернова» та «Парковий квартал».

Тож фахівець з виробництва та встановлення дверей Віктор Грушецький розповів, якими повинні бути справжні якісні двері, які є види дверей, з чого вони складаються та яку фурнітуру і замки варто використовувати при встановленні вхідних дверей у квартирах новобудов.

За словами Віктора Грушецького, вхідні двері ТМ «MetrDOOR» мають високий показник енергоефективності, адже полотно дверей складається з укріпленого каркасу у два профіля 60*40 мм, листа металу товщиною 2 міліметри та утеплювача, який покривають накладкою з МДФ-плити. 

«Це якісні масивні двері з високим рівнем звукоізоляції, стійкі до вигорання на сонці і не бояться вологи. На сьогодні наші двері мають найвищий з існуючих в Україні ступенів зламостійкості – 4-й. Вони дуже надійні завдяки тому, що вхідні двері ТМ «MetrDOOR» оснащені подвійним захистом – англійським замком з високою секретністю та замком на ключ-метелик, як у сейфах», - розповідає директор «MetrDOOR» Віктор Грушецький.

Вхідні двері ТМ «MetrDOOR» сертифіковані згідно ДСТУ з межею протипоженої стійкості 60 хвилин від державної системи контролю якості УкрСЕПРО. Окрім цього, підприємство було сертифіковано за міжнародним стандартом системи управління якістю ISO:9001:2009.

Модельний ряд дверей у MetrDoor – безкінечний, однак для встановлення у новобудовах «Інвестора» обрали класичний і водночас дуже стильний варіант. Разом з тим, за індивідуальним замовленням можна встановити двері з фігурними МДФ накладками, які нині користуються великим попитом.

Журналістам видання Перший у лютому вдалось зазирнути «за куліси» виробництва і поглянути, як роблять двері ТМ «MetrDOOR».

Читайте також: «Серед Перших: MetrDoor показав, як насправді виготовляють високоякісні вхідні двері у Луцьку»

В той же час, менеджер з продажу будівельної компанії «Інвестор» Ольга Яценюк зауважує, що клієнти досить часто цікавляться якістю фурнітури і ступенем надійності замків.

«Завіси – італійського виробництва на підшипниках. А сама фурнітура – однієї з найвідоміших у світі фірм KALE. Також двері ТМ «MetrDOOR», які ми встановлювали у всіх новобудовах «Інвестора», оснащені вічком з кутом огляду 180˚ та мають регульовану зустрічну планку, яка полегшує регулювання дверей», – пояснює Віктор Грушецький.

 «Я завжди кажу, що краще 1 раз побачити, ніж 10 разів почути. Такі навчання дуже потрібні, адже коли до нас приходять покупці, то часто цікавляться не лише тим, якого типу двері встановлюють у квартирах, а й зважають на самого виробника, питають про фурнітуру, замки і рівень протизламності.

Виявляється – не все так просто з дверима, як нам здавалось раніше. Але віднині ми знаємо, що порадити нашим клієнтам. До речі, на всі двері ТМ «MetrDOOR», які встановлює «Інвестор» у своїх новобудовах, ми будемо надавати гарантійні листи», - розповідає менеджер з продажу «Інвестора» Ольга Яценюк.

За словами Віктора Грушецького, нині тривають роботи з встановленян та регулювання вхідних дверей у кількох під’їздах ЖК «Супернова» та ЖК «Юпітер», аби після завершення усіх ремонтно-будівельних робіт вони працювали, як годинниковий механізм.

У Луцьку ж якісні та гарні двері від місцевого виробника ПП «Метр на Метр» можна придбати у центральному офісі на пр. Перемоги, 24 або ж у павільйоні на території будівельного ринку «Шанс» (вул. Кравчука). Крім цього, двері їхнього виробництва активно реалізують у мережі супермаркетів «Епіцентр» та «Нова лінія».

Текст: Еля КОРОТИНСЬКА (Перший)

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Справа Рачкова: стали відомі нові подробиці
Наступна новина Помічника депутата Волиньради підозрюють у викраденні людини в Луцьку
Останні новини
Схожі новини